MP3, FLAC, Label, Clips

Started by Lewisnough, Nov 05, 2025, 04:13 AM

Private Server FLAC/MP3 1970-2025: https://www.0daymusic.org
* Software FTPtxt-17 to search for text https://0daymusic.org/FTPtxt
* Server's capacity 432 TB MP3/FLAC, Label, LIVESETS, Music Videos.
* More 16 years Of archives.
* Support for FTP, FTPS, SFTP and HTTP, HTTPS.
* No waiting time, no captcha, no speed limit, no ads.
* Files that are never deleted, save time and money.
* Overal server's speed 1 Gb/s.
* Updated on daily scene music releases 0day and old music.
* Easy to use Most of genres are sorted by days.
* Euro-House, Gospel, Gothic, Grunge, Hard Rock, Hardcore, Hardstyle,  Heavy Metal, Hip-Hop, Pop, Rock, Texhno, Trance...
Nov 05, 2025, 04:13 AM
BilizSlics: Усім привіт! Думаю поділитися цікавим сайтом, може комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось почав помічати, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на роботу, на дощі, а дружина видала: "Давай оновити постіль на нормальну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я пішов в гугл.

По правді, був впевнений, що підбір постільної білизни - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... Я в таких термінах не розбирався, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це ж скарбниця знань! Реально провів десь годину. У них прямо як в довіднику: по поличках описані всі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності та того, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «двоспальний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це капець, а сатин дійсно дихає, тому що в неї структура особливе.
- Там розписано, як правильно прати, щоб колір не зліз після кількох прань. Болісна тема для тих, у кого пральна машинка працює цілодобово.

У підсумку вирішив взяти на пробу сатиновий набір від українського бренду (підтримав своїх). Поки політ нормальний — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не збивається й не електризується.

Словом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, дуже раджу глянути огляд на цьому ресурсі. Реально економить нерви на підбір та вберігає від покупки кота в мішку. Всім міцного сну!!
Apr 08, 2026, 05:17 AM
Stacybroke: Знайшли час для незвичайний веб-проєкт? Гляньте, що на kokl.ua – тут зібрані публікації для широкої аудиторії: від практичних рекомендацій та життєвих хитрощів до розширених публікацій на теми побуту, самопочуття та вільного часу. Сайт підійде усім, хто полюбляє почитати щось легке, змістовне та актуальне державною мовою.
Apr 10, 2026, 05:41 AM
CraigChive: Шукаєте корисні та пізнавальні матеріали? Перейдіть на портал pogliad.ua – на цьому ресурсі представлені матеріали для широкої аудиторії: від стратегій подолання емоційних криз та пояснень незвичних феноменів (ефект Мандели) до корисних побутових порад (як відіпрати траву з джинсів, почистити шви між плиткою або вивести тональний крем з одягу|наприклад, виведення зеленого сліду з джинсів, очищення міжплиткових швів або видалення косметики з речей). Крім того, тут розміщені матеріали про здоров'я, інтимну гігієну, лікування укусів комах а також про суперсилу звичайної кропиви. Легкі та доступні тексти рідною мовою для допитливих читачів, які цікавляться різними сферами життя.
Apr 10, 2026, 03:18 PM
News: Welcome, new Spirits!